Catering Roskilde

Få delikate danske retter leveret lige til hoveddøren

Når gæsterne ankommer til din fødselsdag, reception eller brunch, er din tid bedst brugt udenfor køkkenet. Der skal hilses, sludres og pakkes gaver op. Hos Martin’s Gastro sparer vi dig for besværet med at lave mad til dit selskab. Det er uanset hvilken type arrangement, det drejer sig om. Vi tilbyder et bredt sortiment af lækre danske retter af høj kvalitet, som vi leverer lige til din hoveddør.

Restaurant Roskilde

Hos Martin’s Gastro kokkererer vi delikat mad inden for den traditionelle danske madkultur. Vi holder til i Holbæk, men catering udgør også en stor del af vores identitet. Vi tilbagelægger ofte vejen fra Holbæk til Roskilde for at forsyne vores kunder med velsmagende måltider. Udover at levere mad til Roskilde, har vi også kunder i Frederikssund, Kalundborg, Tølløse og Lejre. Geografi er ikke den store hindring for os, så ønsker du at servere god dansk mad med respekt for traditionerne til dit arrangement uden at bo i Roskilde, leverer vi med stor sandsynlighed også til dig.

Catering Roskilde

Vores mad er altid tilberedt med en god portion kærlighed. Vi laver maden fra bunden og kræser for detaljen, så det smager af noget. Vores cateringmenuer tager altid udgangspunkt i dine behov. Vi serverer således mad til mange typer af arrangementer. Lige fra brunch til selskabsmenuer og frokostordninger. Vi er i vores cateringfirma Roskilde ambitiøse cateringleverandører med et højt serviceniveau.

Lyder det fristende at få leveret god dansk mad lige til døren, skal du ikke tøve med at kontakte Martin’s Gastro på tlf. 59 44 43 93.


Smedelundsgade 39C
4300 Holbæk
Telefon 59 444 393

Man-lørdag 11-21
Søndag 16-21

Find Martin's Gastro, adresse
Del
Læs mere

MARTIN'S - et godt alternativ til byens mange pizzeriaer.

Kontakt Martin's Gastro for catering Roskilde.