Påskefrokost catering paaskefrokost catering Kontakt os for en lækker frokostbuffet

 

Påskefrokost catering

Når familien skal samles til den store påskefrokost, er det en kæmpe fordel, at ingen skal stå på hovedet i køkkenet i flere timer inden.

Med påskefrokost catering får du og din familie bragt påskefrokosten lige til døren, og I kan således nøjes med bare at anrette frokosten. Får du et stort antal gæster, kan Martins Gastro også tilbyde dig vores påskefrokost buffet, der er lige til at gå til.

Som udgangspunkt kan du hos Martins Gastro vælge imellem enten vores klassiske eller mere moderne påskefrokost. I vores klassiske frokostpakke finder du blandt andet leverpostej med bacon og roastbeef med friskhøvlet peberrod. Vores moderne påskefrokost byder på ølmarineret kalvetyksteg på syltede gulerødder og carpaccio af røget dyreinderlår
Har du en fast tradition til påskefrokosten, er du også meget velkommen til at kontakte Martins Gastro. Så går vi i køkkenet og fremtryller lige den frokost, der fuldender jeres påskesammenkomst. Nemmere kan det simpelthen ikke blive.

 

Tilbyder gerne påskefrokost Roskilde

Ønsker du at nyde vores påskefrokost ude, kan dette naturligvis også lade sig gøre, da vi har en glimrende restaurant i hjertet af Holbæk. Her har vi indrettet os, så omgivelserne passer til den mad, vi serverer. Det betyder, at den gode klassiske, danske mad vi tilbyder kan nydes i hyggelige omgivelser, hvor du føler dig hjemme. Ønsker du i stedet vores catering, kan vi tilbyde dig vores påskefrokost Roskilde eller levering i for eksempel Holbæk, Lejre, Tølløse, Kalundborg og Frederikssund.

Det kan også være du står og skal holde en sommerfest? Se vores sommerfest menu.

Kontakt os for mere information om påskefrokost catering

Ønsker du at høre mere om vores påskelækkerier, Så kontakt os gerne på telefon 59 444 393 eller besøg os på Smedelundsgade 39 i Holbæk. Vi har altid et uforpligtende tilbud på en god påskefrokost catering eller på vores andre gode sager, som du kan sætte til livs.


Smedelundsgade 39C
4300 Holbæk
Telefon 59 444 393

Man-lørdag 11-21
Søndag 16-21

Find Martin's Gastro, adresse
Del
Læs mere

MARTIN'S - et godt alternativ til byens mange pizzeriaer.

Kontakt MARTIN’S for at bestille en lækker frokostbuffet.