sommerfest menu

Sommerfest Menu

Står du og skal holde en sommerfest - det kunne være en konfirmationsfest, fødselsdagsfest eller bryllupsfest? Martin's tilbyder kvalitetsmad, der er lavet helt fra bunden af de allerbedste og mest friske råvarer på markedet. Vi bringer retterne til din fest, hvor de nemt og hurtigt kan serveres for dine gæster.

Som vært foretages der altid en lang række overvejelser i forhold til menuen. Hos Martin's Gastro har vi et bredt udvalg af sommerfest mad. Hvis du vil have en sommerfest menu, som imponerer dine gæster, så bestil sommerfest catering hos os.

Mad til sommerfest menu

Vores mad består af god og veltillavet dansk mad af høj kvalitet. Vi kokkerer helt fra bunden, hvad enten der er tale om brød, rødkål, remoulade, rødbeder eller andet. Én ting er ganske sikkert - vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Når du får leveret din sommerfest menu, leveres den i præsentable skåle og fade, således de er lige til at sætte på bordet. Denne service er med til, at du i din planlægning ikke skal tage højde for anretningen af maden. Nemmere bliver det ikke.

Er du interesseret i at vide mere om hvad Martin's Gastro ellers tilbyder, så kan du læse mere og vores vin og gastro menuer her

Sommerfest catering

Som vært eller værtinde har du naturligvis en masse forberedelser til sommerfesten. Du skal måske finde en lokation, borde og stole, vælge servietter, bordkort, musik, pynt og selvfølgelig invitere gæsterne. Men i forhold til din sommerfest menu kan du slappe helt af.

Tag et nærmere kig på vores selvskabsmenuer eller vores indhold i buffeten, som bugner med lækker sommermad.

Det skal tilføjes, at hvis menuerne ikke falder i din smag, så skal du være velkommen til at kontakte os og få skræddersyet en menu, der falder præcis i din smag.

Bestil sommerfest catering til din næste fest her

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 59 444 393 eller via. e-mail: kontakt€martinsgastro.dk


Smedelundsgade 39C
4300 Holbæk
Telefon 59 444 393

Man-lørdag 11-21
Søndag 16-21

Find Martin's Gastro, adresse
Del
Læs mere

MARTIN'S - et godt alternativ til byens mange pizzeriaer.

Hos Martin's Gastro har vi et bredt udvalg mad på vores sommerfest menu