vin og gastro

Vin og gastro

Martin's Gastro tilbyder vin og gastro til dig, der elsker dansk mad men ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller pris

Er du typen, der elsker når menuen står på dansk mad? Så er Martin's Gastro det rette sted for dig. I vores menukort har vi et bredt udvalg af klassiske danske retter til hele familien. Så hvis du spiser hos os, kan du være sikker på at finde din yndlingsret.

Dansk vin og gastro smager bare bedst

Hos Martin's Gastro går vi op i danske traditioner og vores kokke laver alt mad fra bunden. Det gælder uanset om, der tale om rødkål til flæskestegen eller remoulade til fiskefileten. Det er vores sikkerhed for, at vi kan give vores kunder mad i den bedste kvalitet.

Martin's Gastro tilbyder bl.a.:

  • Flæskesteg serveret med hjemmekogt rødkål, små nye kartofler, frisklavet agurkesalat og brun sauce.
  • Bøf bearnaise af mør oksefilet serveret med årstidens friske grøntsager, håndskåret pommes frites samt hjemmelavet sauce bearnaise.
  • Hakkebøf med bløde løg, frisklavet agurkesalat, nye små kartofler og brun sauce.
  • Medaljon af svinemørbrad serveret i paprikasauce med champignon og cocktailpølser hertil basmati ris og frisk agurkesalat.

Du kan finde mange flere retter i vores menukort, som du kan se her.

Når du er i gang med at vælge menuen, så bør du også tage et kig på vores udvalg af læke vine.

Ude godt men hjemme bedst

Hos Martin's Gastro har du mulighed for, at bestille mad fra vores menukort og hente det i vores restaurant eller få det leveret hjem til dig. Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Derfor sammensætter vi det hele, så det passer til dig.

Er du en af dem, der bedst kan lide at nyde maden derhjemme eller har du et større selskab, så bestil din mad fra Martin's Gastro.

Du kan kontakte os på 59 555 393 eller kontakt@martinsgastro.dk, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores vin og gastro. Vi er din gastro dk.


Smedelundsgade 39C
4300 Holbæk
Telefon 59 444 393

Man-lørdag 11-21
Søndag 16-21

Find Martin's Gastro, adresse
Del
Læs mere

MARTIN'S - et godt alternativ til byens mange pizzeriaer.

Hos Martin's Gastro har vi et bredt udvalg mad på vores sommerfest menu