Martin's Gastro om kokken

Om kokken

Jeg startede i kokkelære på restaurant Bjælke-Stuen, Kgs. Lyngby tilbage i 2002, et sted som har sine rødder i det danske køkken samt en steakhouse afdeling. Så man kan sige, at jeg er blevet opfostret med den mad, som jeg i dag leverer fra min egen restaurant.

Efter endt uddannelse i 2005 kom jeg til forskellige steder i det indre København, for at udvikle mig selv til en mere moderne side af gastronomien.

Jeg kom til DGI-Byen, som var et vigtigt element i min udvikling. Her var der både den top moderne à la carte restaurant og de store selskaber i Øksnehallen, med plads til omkring 3000 gæster. Derfor tør vi hos MARTIN'S godt at sige - vi kan lidt af det hele!

Jeg vendte i 2008 tilbage til fødebyen Holbæk, hvor jeg blev køkkenchef på Hotel Strandparken. En dejlig tid med masser af udfordringer, indtil jeg som 25-årig i 2010, tog skridtet videre og blev selvstændig.

Bestil catering til din næste fest her


Smedelundsgade 39C
4300 Holbæk
Telefon 59 444 393

Man-lørdag 11-21
Søndag 16-21

Find Martin's Gastro, adresse
Del
Læs mere

MARTIN'S - et godt alternativ til byens mange pizzeriaer.